Trustpilot
Din vej til en sikker handel
Din vej til en sikker handel
Indkøbskurv 0

Tilbagebetalingspolitik og servicevilkår

Betaling:

Her hos Powertrade.dk modtager vi betaling med Apple pay, Google pay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Der tages ikke gebyr ved betaling. 

Danishgrails.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. 

Reklamationsret 
Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Du skal reklamere indenfor 2 måneder, ellers bortfalder retten til at få fejl og mangler afhjulpet. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder  Powertrade returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Powertrade
Ladelundvej 37
6650 Brørup, Danmark

Tlf: 21 75 78 58 (åbent 16-19)

E-mail: Info@powertrade.dk

CVR: 44 25 60 61 

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
 
Meddelelsen skal gives pr. mail på Info@danishgrails.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, stand, udseende, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Evt. Mærker må IKKE klippes af varen!

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. evt. Mærker skal stadig sidde fast som originalt, og varen skal være i nøjagtigt samme stand som ved køb. Dette gælder også varens tilbehør såsom evt. tilbehør, udstyr, kasse, pose og hvad der ellers fører med i købet.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

 

Powertrade
Ladelundsvej 37,
6650 Brørup

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.